*** Laskutusasiakkuus alkaen 37,90€/kk (1kk irtisanomisaika) *** 1kk irtokortti 51€ *** 10 x kortti 67€ ***

PALVELUT

Tomi Takamaa

Olen Tomi Takamaa, mutta saatat tuntea minut paremmin nimellä Vale-PT. Erikoisosaamiseni on opastaa tekemään liikkeet oikein ja tehokkaasti. Palveluitani ovat käyttäneet monen tason treenaajat sekä myös fitness-lajeissa kisaavat SM-tasosta jopa alan ammattilaisiin asti. Ohjaan Power Fit Vantaalla maanantaista sunnuntaihin klo 10:00–18:00. Kuulen joka ainut viikko ainakin kerran lauseen ”Miksi en tullut jo vuosi sitten, kun kävi silloin mielessä?” Älä ole tuo kaveri, vaan varaa aika jo nyt.
 
TOMITAKAMAA.COM

 
Urheiluhieroja Kiias

Olen Sami. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta 2014 koulututeksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Olen toiminut Power Fit Vantaalla vuodesta 2015. Olen myös Warriors Rugby Clubin huoltaja.

2014 Koulutettu hieroja ja Urheiluhieroja 
2015-nyt Warriors Rugby Club, Helsinki huoltaja 
2017 Faskiahieronta ja venytys

URHEILUHIEROJAKIIAS.FI
 

Team Power Fit

Salin nimen alla toimii Suomen Fitnessurheilu ry;n virallinen kilpailutiimi. Tiimi on toiminut jo salin avausvuodesta 2014 lähtien. Tiimi on menestynyt hienosti mm. SM-kilpailuissa ja tiimiläisiä on käynyt myös ulkomailla EM-kilpailuissa edustamassa Suomea. Salillamme treenaa paljon eri fysiikkalajien kilpailijoita ja tiimi on perustettu juuri heitä varten, helpottaaksemme ja tukeaksemme heidän harjoitteluaan, sekä valmistautumista kilpailuihin. Jos olet kiinnostunut tiimistä, niin voit olla yhteydessä alla oleviin henkilöihin.

Tiimivastaava ja Suomen Fitnesurheilu ry:n virallinen valmentaja Sari Mihailov sartsa81@hotmail.com

Valmentaja/huoltaja Jarkko Mihailov jarkko.mihailov@gmail.com

Lisätietoa lajeista ja kilpailuista SUOMENFITNESSURHEILU.FI