PALVELUT

Tarmo Madisson

Tervehdys! Olen Tarmo, koulutettu Personal Trainer ja hieroja. Lisäksi opiskelen jatkuvasti Kiinalaista lääketiedettä ja teen myös Gua Sha- sekä energiahoitoja. Minut saa kiinni soittamalla tai tulemalla salille paikan päälle. Olen arkisin klo 16:00-19:00 Power Fit Vantaan vastaanotossa, joten tule vain rohkeasti juttelemaan, niin katsotaan sopivimmat ratkaisut juuri sinun tavoitteisiin.

Personal Trainer
Hieroja
Gua Sha terapeutti
Reiki Master

T-Vitality
+358415872610

 

 

 

Tomi Takamaa

Olen Tomi Takamaa, mutta saatat tuntea minut paremmin nimellä Vale-PT. Erikoisosaamiseni on opastaa tekemään liikkeet oikein ja tehokkaasti. Palveluitani ovat käyttäneet monen tason treenaajat sekä myös fitness-lajeissa kisaavat SM-tasosta jopa alan ammattilaisiin asti. Ohjaan Power Fit Vantaalla maanantaista sunnuntaihin klo 10:00–18:00. Kuulen joka ainut viikko ainakin kerran lauseen ”Miksi en tullut jo vuosi sitten, kun kävi silloin mielessä?” Älä ole tuo kaveri, vaan varaa aika jo nyt.
 
TOMITAKAMAA.COM

 
Urheiluhieroja Kiias

Olen Sami. Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta 2014 koulututeksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi. Olen toiminut Power Fit Vantaalla vuodesta 2015. Olen myös Warriors Rugby Clubin huoltaja.

2014 Koulutettu hieroja ja Urheiluhieroja 
2015-nyt Warriors Rugby Club, Helsinki huoltaja 
2017 Faskiahieronta ja venytys

URHEILUHIEROJAKIIAS.FI