*** Laskutusasiakkuus alkaen 37,90€/kk (1kk irtisanomisaika) *** 1kk irtokortti 51€ *** 10 x kortti 67€ ***

SALIESITTELY

POWER FIT VANTAA

Power Fit Vantaa on aktiiviharrastajan kuntosali jossa voit harjoitella koska tahansa, sali on kortin omaaville asiakkaille avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä. Kuntosalilla on tilaa 1000m2 ja se koko ala on sitä itseään, oikeaa aitoa KUNTOSALIA!! Salilta löytyy kaksi pukuhuonetta miehille ja kaksi naisille. Toisissa on suihkut, vessat ja saunat (naisilla infrasauna) ja toisissa vain kaapit, sekä reilusti naulakko- ja lattiatilaa. Salin seiniä koristaa useampi supersankari ja ilmapiiri sekä fiilis on poikkeuksellinen, se täytyy kokea!

Sali on varusteltu erittäin monipuolisesti, laitteet on valittu tarkasti ja monen tasoisia harjoittelijoita silmällä pitäen. Salin laitekantaa on päivitetty kolmen vuoden ajan melkeinpä kuukausittain. Meillä harjoittelee paljon kilpaurheilijoita, mutta myös aloittelijat, seniorit ja normaalikuntoilijat mahtuvat sekaan oikein hyvin.

Cardio-alue on rakennettu parvelle josta on upeat näkymät koko salille. Parvelta löytyy kuntopyörät, spinningpyörät, crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet (Concept2) ja huippu suositut porraskoneet.

Salilla on monipuolisesti perinteisiä vipuvarsi-, sekä painopakkalaitteita useilta tunnetuilta valmistajilta. Painonnosto ja voimanosto käyttöön soveltuvia nostolavoja löytyy 3kpl. Power räkkejä on 3kpl ja näiden lisäksi 2kpl erillisiä kyykkytelineitä. Salilla on kaksi erillistä suurta käsipainoaluetta, käsipainoja löytyy 1-65kg väliltä. Erikoistankoja löytyy kattava valikoima, mm. SSB, Trapbar, Fatbar, Camperbar, Swissbar jne. Taljakahvoja ja köysiä on myös joka lähtöön.Salilla on myös hyvin tilaa toiminnalliseen harjoitteluun, löytyy mm. 20m pitkä tekonurmialustalla oleva kelkkarata, erillinen rata askelkyykkyihin ja renkaan flippaukseen. Renkaita löytyy 2kpl 100kg ja 200kg. Samalta alueelta löydät myös Crossfit räkit, voimistelurenkaat, Battleropesit, nyrkkeilysäkin ja kahvakuulia.

Jos et löydä tältä salilta jotain, niin sitä ei tarvita tai sitten se hankitaan!!

Tervetuloa! Ensimmäinen tutustumiskäynti uusille asiakkaille on ilmainen vastaanoton aukioloaikoina.